Makelaars in Beringe

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beringe, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Beringe. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beringe helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beringe.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beringe zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Beringe zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Beringe afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beringe
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beringe

In Beringe is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 250.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Beringe.

Bij de verkoop van een huis in Beringe is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 250.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beringe. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beringe weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 431.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beringe is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beringe. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beringe

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beringe? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beringe. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fraai makelaardij & woonadvies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Beringe, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beringe.

Populaire buurten in Beringe

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beringe? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beringe. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beringe

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Beringe

In Beringe zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Fraai makelaardij & woonadvies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beringe.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Meijelseweg 60 De Huizenbemiddelaar € 529.000
Hoogstraat 42 Fraai makelaardij & woonadvies € 525.000
Kievit 20 Fraai makelaardij & woonadvies € 475.000
Waalsestraat 19 Fraai makelaardij & woonadvies € 400.000
Waalsestraat 9 Bouten Makelaardij B.V. € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beringe

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beringe?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Beringe. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beringe.

Wat kost een makelaar in Beringe?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beringe is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beringe van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beringe?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beringe zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beringe?

+

De meest verkopende makelaar van Beringe is Fraai makelaardij & woonadvies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beringe zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beringe?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beringe aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beringe.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!