Gijsen Makelaardij

Gijsen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Koningslust. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gijsen Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gijsen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Koningslust en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gijsen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Gijsen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Gijsen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 263.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Gijsen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Gijsen Makelaardij verkoopt

Gijsen Makelaardij is het meeste actief in Koningslust. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gijsen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gijsen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Koningslust 1 € 300.000
Helden 1 € 225.000

Type woningen die Gijsen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gijsen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gijsen Makelaardij het meeste verkoopt is geschakelde 2 onder 1 kapwoning.

geschakelde 2 onder 1 kapwoning
33%
halfvrijstaande woning
17%
hoekwoning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gijsen Makelaardij

Wat kost Gijsen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gijsen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gijsen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Gijsen Makelaardij actief?

+

Gijsen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Koningslust en Helden.

In welk prijssegment is Gijsen Makelaardij actief?

+

Gijsen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gijsen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 263.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Koningslust

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Koningslust en vergelijkbaar is aan Gijsen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!