Makelaars in Koningslust

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Koningslust, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Koningslust. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Koningslust helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Koningslust.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Koningslust zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Koningslust zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Koningslust afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 491.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -370.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Koningslust
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Koningslust

In Koningslust is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 275.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -370.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Koningslust.

Bij de verkoop van een huis in Koningslust is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 145 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 275.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Koningslust. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Koningslust weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 491.000.

Het meest voorkomende energielabel in Koningslust is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Koningslust. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Koningslust

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Koningslust? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Koningslust. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Koningslust, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Koningslust.

Populaire buurten in Koningslust

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Koningslust? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Koningslust. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Koningslust

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 491.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Koningslust

In Koningslust zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Koningslust.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schenskenweg 45 Aelmans Woningmakelaars BV € 645.000
Schenskenweg 45 Aelmans Rentmeesters & Makelaars € 645.000
Poorterweg 64 Bouten Makelaardij B.V. € 375.000
Poorterweg 18 B Gijsen Makelaardij € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Koningslust

Hoeveel makelaars zijn er actief in Koningslust?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Koningslust. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Koningslust.

Wat kost een makelaar in Koningslust?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Koningslust is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Koningslust van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Koningslust?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Koningslust zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Koningslust?

+

De meest verkopende makelaar van Koningslust is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Koningslust zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Koningslust?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Koningslust aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Koningslust.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!