Hoeijmakers Makelaardij

Hoeijmakers Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kessel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Hoeijmakers Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Hoeijmakers Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kessel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Hoeijmakers Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Hoeijmakers Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 341.000
  • Gemiddelde verkooptijd 66
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -70.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Hoeijmakers Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Hoeijmakers Makelaardij verkoopt

Hoeijmakers Makelaardij is het meeste actief in Kessel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Hoeijmakers Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Hoeijmakers Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kessel 8 € 373.000
Reuver 6 € 297.000
Baarlo 4 € 340.000
Melick 4 € 293.000
Sevenum 2 € 315.000

Type woningen die Hoeijmakers Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Hoeijmakers Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Hoeijmakers Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
44%
vrijstaande woning
22%
tussenwoning
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
8%
eindwoning
6%
galerijflat
3%
hoekwoning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoeijmakers Makelaardij

Wat kost Hoeijmakers Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Hoeijmakers Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Hoeijmakers Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Hoeijmakers Makelaardij actief?

+

Hoeijmakers Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kessel, Reuver, Baarlo, Melick en Sevenum.

In welk prijssegment is Hoeijmakers Makelaardij actief?

+

Hoeijmakers Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Hoeijmakers Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 341.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kessel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kessel en vergelijkbaar is aan Hoeijmakers Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!