Makelaars in Kessel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kessel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Kessel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kessel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kessel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kessel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kessel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
 • Gemiddelde verkooptijd 104
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -539.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kessel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kessel

In Kessel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 322.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -539.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kessel.

Bij de verkoop van een huis in Kessel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 161 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 322.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kessel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kessel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 446.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kessel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kessel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kessel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kessel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kessel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hoeijmakers Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kessel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kessel.

Populaire buurten in Kessel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kessel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kessel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kessel

  Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 366.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Kesseleik

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen Kessel

  Verkooptijd
  218 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 680.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen Kesseleik

  Verkooptijd
  144 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.650.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Kessel

In Kessel zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Hoeijmakers Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kessel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lanterdweg 25 Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis € 1.650.000
Schijfweg-Noord 2 Kockelkorn Makelaardij € 895.000
Karreweg-Zuid 5 Hoeijmakers Makelaardij € 650.000
Haagweg 2 Hoeijmakers Makelaardij € 649.000
Veersepad 16 Bouten Makelaardij B.V. € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kessel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kessel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Kessel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kessel.

Wat kost een makelaar in Kessel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kessel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kessel van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kessel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kessel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kessel?

+

De meest verkopende makelaar van Kessel is Hoeijmakers Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kessel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kessel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kessel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kessel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!