Makelaars in Baarlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baarlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Baarlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baarlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Baarlo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baarlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Baarlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -78.000
 • Aantal transacties 43
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baarlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baarlo

In Baarlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 351.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -78.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Baarlo.

Bij de verkoop van een huis in Baarlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 351.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baarlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baarlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 393.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baarlo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baarlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baarlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baarlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baarlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baarlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baarlo.

 • Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 366.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  128 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Baarlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baarlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baarlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Baarlo

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  35
 • 2. Bong

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 466.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen op Den Hert

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Soeterbeek

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Verspreide huizen ten zuiden van Baarlo

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Baarlo

In Baarlo zijn de afgelopen maand 43 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baarlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Op den Bosch 3 Van Santvoort Makelaars € 950.000
Middelste Horst 9 Bouten Makelaardij B.V. € 739.000
Molenberg 24 Poels Makelaars € 575.000
Kasteellaan 22 InterMakelaars € 565.000
Bong 71 VeTeBe B.V. € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baarlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baarlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Baarlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baarlo.

Wat kost een makelaar in Baarlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baarlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baarlo van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baarlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baarlo zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baarlo?

+

De meest verkopende makelaar van Baarlo is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baarlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baarlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baarlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baarlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!