Makelaars in Egchel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Egchel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Egchel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Egchel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Egchel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Egchel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Egchel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Egchel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 164.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Egchel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Egchel

In Egchel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 474.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 164.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Egchel.

Bij de verkoop van een huis in Egchel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 199 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 474.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Egchel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Egchel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 374.000.

Het meest voorkomende energielabel in Egchel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Egchel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Egchel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Egchel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Egchel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Egchel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Egchel.

Populaire buurten in Egchel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Egchel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Egchel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Egchel

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Egchel

In Egchel zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Egchel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wethouder Tielenstraat 4 Fraai makelaardij & woonadvies € 580.000
Egchelseweg 28 Coppers & Partners Makelaardij € 359.000
Gielenhofweg 22 Bouten Makelaardij B.V. € 355.000
Meester Thijssenstraat 2 Bouten Makelaardij B.V. € 329.000
Klaassenhof 10 Fraai makelaardij & woonadvies € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Egchel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Egchel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Egchel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Egchel.

Wat kost een makelaar in Egchel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Egchel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Egchel van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Egchel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Egchel zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Egchel?

+

De meest verkopende makelaar van Egchel is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Egchel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Egchel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Egchel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Egchel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!