Makelaars in Maasbree

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maasbree, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Maasbree. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maasbree helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maasbree.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maasbree zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maasbree afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -56.000
 • Aantal transacties 37
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maasbree
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maasbree

In Maasbree is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 307.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -56.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maasbree.

Bij de verkoop van een huis in Maasbree is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 307.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maasbree. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maasbree weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 397.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maasbree is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maasbree. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maasbree

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maasbree? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maasbree. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maasbree, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maasbree.

Populaire buurten in Maasbree

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maasbree? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maasbree. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maasbree

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 367.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Verspreide huizen ten noorden van Provinciale weg

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 818.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen ten zuiden van Provinciale weg

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Maasbree

In Maasbree zijn de afgelopen maand 37 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maasbree.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wautersweg 3 Bouten Makelaardij B.V. € 1.050.000
Spieker 4 Hauzer & Partners Makelaardij € 795.000
Sevenumse Dijk 4 Bouten Makelaardij B.V. € 585.000
Rinkesfort 2 Coppers & Partners Makelaardij € 550.000
de Boomklever 2 Hoeijmakers Makelaardij € 549.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maasbree

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maasbree?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Maasbree. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maasbree.

Wat kost een makelaar in Maasbree?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maasbree is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maasbree van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maasbree?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maasbree zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maasbree?

+

De meest verkopende makelaar van Maasbree is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maasbree zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maasbree?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maasbree aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maasbree.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!