Makelaars in Panningen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Panningen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Panningen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Panningen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Panningen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Panningen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Panningen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
 • Aantal transacties 39
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Panningen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Panningen

In Panningen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 370.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Panningen.

Bij de verkoop van een huis in Panningen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 370.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Panningen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Panningen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Panningen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Panningen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Panningen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Panningen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Panningen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Panningen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Panningen.

 • Aelmans Woningmakelaars BV

  2. Aelmans Woningmakelaars BV

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  6
 • Fraai makelaardij & woonadvies

  3. Fraai makelaardij & woonadvies

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  5
 • Maison Makelaars

  4. Maison Makelaars

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hoeijmakers Makelaardij

  5. Hoeijmakers Makelaardij

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Panningen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Panningen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Panningen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Panningen

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Helden

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Panningen

In Panningen zijn de afgelopen maand 39 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Panningen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Steenstraat 26 Fraai makelaardij & woonadvies € 639.000
Schoolstraat 7 C1 Hoeijmakers Makelaardij € 529.500
18 novemberring 130 Bouten Makelaardij B.V. € 475.000
Beekstraat 38 Bouten Makelaardij B.V. € 450.000
Loverhof 20 Aelmans Woningmakelaars BV € 449.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Panningen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Panningen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Panningen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Panningen.

Wat kost een makelaar in Panningen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Panningen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Panningen van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Panningen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Panningen zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Panningen?

+

De meest verkopende makelaar van Panningen is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Panningen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Panningen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Panningen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Panningen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!