Makelaars in Meijel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meijel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Meijel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meijel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meijel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meijel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Meijel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 431.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -246.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meijel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meijel

In Meijel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 483.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -246.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meijel.

Bij de verkoop van een huis in Meijel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 483.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meijel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meijel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 431.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meijel is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meijel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meijel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meijel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meijel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouten Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Meijel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meijel.

 • Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 506.000
  Woningen verkocht
  11
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 262.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 565.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Meijel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meijel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meijel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meijel

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Verspreide huizen Katsberg en Witdonk

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 508.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Roggelsedijk

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 515.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Meijel

In Meijel zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Bouten Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Meijel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Busserstraat 3 . Maison Makelaars € 799.000
Hofakker 14 Maison Makelaars € 729.000
Straatakker 10 Makelaarsland € 699.500
Zonnedauw 73 Maison Makelaars € 629.000
Roggelsedijk 17 Maison Makelaars € 579.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meijel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meijel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Meijel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meijel.

Wat kost een makelaar in Meijel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meijel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meijel van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meijel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meijel zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meijel?

+

De meest verkopende makelaar van Meijel is Bouten Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meijel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meijel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meijel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meijel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!