Makelaars in Velden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Velden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Velden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Velden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Velden-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Velden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Velden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
 • Aantal transacties 39
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Velden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Velden

In Velden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 356.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -7.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Velden.

Bij de verkoop van een huis in Velden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 356.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Velden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Velden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 414.000.

Het meest voorkomende energielabel in Velden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Velden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Velden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Velden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Velden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Velden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Velden.

Populaire buurten in Velden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Velden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Velden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Velden-West

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Velden-Oost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Hasselderheide

  Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 592.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Hasselt en Het Vorst

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 769.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Velden

In Velden zijn de afgelopen maand 39 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Velden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Putterweg 6 VeTeBe B.V. € 769.000
Rijksweg 132 A Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen € 689.000
Sparrenlaan 5 Poels Makelaars € 675.000
Berkenlaan 20 Renée van der Linden Makelaardij & Taxaties € 647.500
Dorperveldstraat 68 Vastgoed Hoogstpersoonlijk € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Velden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Velden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Velden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Velden.

Wat kost een makelaar in Velden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Velden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Velden van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Velden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Velden zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Velden?

+

De meest verkopende makelaar van Velden is Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Velden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Velden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Velden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Velden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!