Landelijk-wonen.nl

Landelijk-wonen.nl is een makelaar gevestigd in Deurningen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Landelijk-wonen.nl hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Landelijk-wonen.nl is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Deurningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Landelijk-wonen.nl. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Landelijk-wonen.nl in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 614.000
  • Gemiddelde verkooptijd 95
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 311.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Landelijk-wonen.nl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Landelijk-wonen.nl verkoopt

Landelijk-wonen.nl is het meeste actief in Deurningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Landelijk-wonen.nl woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Landelijk-wonen.nl ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ottersum 1 € 895.000
Rhenen 1 € 440.000
Asch 1 € 875.000
Rossum 1 € 365.000
Saasveld 1 € 1.100.000

Type woningen die Landelijk-wonen.nl verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Landelijk-wonen.nl diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Landelijk-wonen.nl het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
71%
2 onder 1 kapwoning
7%
galerijflat
7%
hoekwoning
7%
tussenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Landelijk-wonen.nl

Wat kost Landelijk-wonen.nl bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Landelijk-wonen.nl voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Landelijk-wonen.nl je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Landelijk-wonen.nl actief?

+

Landelijk-wonen.nl heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ottersum, Rhenen, Asch, Rossum en Saasveld.

In welk prijssegment is Landelijk-wonen.nl actief?

+

Landelijk-wonen.nl is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Landelijk-wonen.nl actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 614.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Deurningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Deurningen en vergelijkbaar is aan Landelijk-wonen.nl. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!