Makelaars in Oploo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oploo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Oploo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oploo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oploo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oploo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oploo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oploo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oploo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oploo

In Oploo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Oploo.

Bij de verkoop van een huis in Oploo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oploo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oploo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 400.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oploo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oploo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oploo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oploo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oploo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VIND Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oploo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oploo.

Populaire buurten in Oploo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oploo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oploo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oploo

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Verspreide huizen Oploo

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 489.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oploo

In Oploo zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar VIND Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oploo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pelgang 3 VIND Makelaardij € 649.000
Rondsel 20 VIND Makelaardij € 549.500
Mulderserf 8 Makelaardij Nooijen € 500.000
Deurneseweg 31 Broeckx makelaars € 489.000
Van Stalbergenstraat 1 Elly Wintjes Makelaardij € 385.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oploo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oploo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Oploo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oploo.

Wat kost een makelaar in Oploo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oploo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oploo van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oploo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oploo zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oploo?

+

De meest verkopende makelaar van Oploo is VIND Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oploo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oploo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oploo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oploo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!