ADVICE Makelaardij

ADVICE Makelaardij is een makelaar gevestigd in Beuningen Gld. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ADVICE Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ADVICE Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beuningen Gld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ADVICE Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ADVICE Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ADVICE Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over ADVICE Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar ADVICE Makelaardij verkoopt

ADVICE Makelaardij is het meeste actief in Beuningen Gld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ADVICE Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ADVICE Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beuningen Gld 6 € 332.000
Ewijk 2 € 475.000
Nijmegen 1 € 195.000

Type woningen die ADVICE Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ADVICE Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ADVICE Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ADVICE Makelaardij

Wat kost ADVICE Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ADVICE Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ADVICE Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is ADVICE Makelaardij actief?

+

ADVICE Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beuningen Gld, Ewijk en Nijmegen.

In welk prijssegment is ADVICE Makelaardij actief?

+

ADVICE Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ADVICE Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beuningen Gld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beuningen Gld en vergelijkbaar is aan ADVICE Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!