Makelaars in Ewijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ewijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Ewijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ewijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ewijk-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ewijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ewijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 514.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -233.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ewijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ewijk

In Ewijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 264.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -233.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Ewijk.

Bij de verkoop van een huis in Ewijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 264.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ewijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ewijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 514.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ewijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ewijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ewijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ewijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ewijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Lorijn Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ewijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ewijk.

Populaire buurten in Ewijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ewijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ewijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ewijk-Centrum

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Ewijk-Vording-2

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Ewijk-Keizershoeve

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 522.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Ewijk-Buitengebied Noord-1

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 814.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Ewijk-Vording-3

  Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Ewijk

In Ewijk zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar De Lorijn Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ewijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Binnenweg 4 Hans Janssen Makelaars € 1.575.000
Dijk 13 De Lorijn Makelaars o.g. € 1.225.000
Brugstraat 7 Kolmeijer makelaars € 850.000
Blatenplak 16 De Lorijn Makelaars o.g. € 785.000
Ficarystraat 3 Driessen Makelaardij € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ewijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ewijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Ewijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ewijk.

Wat kost een makelaar in Ewijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ewijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ewijk van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ewijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ewijk zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ewijk?

+

De meest verkopende makelaar van Ewijk is De Lorijn Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ewijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ewijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ewijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ewijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!