Makelaars in Bergharen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergharen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Bergharen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergharen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bergharen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergharen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bergharen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bergharen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 524.000
 • Gemiddelde verkooptijd 96
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -101.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergharen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergharen

In Bergharen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 361.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -101.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergharen.

Bij de verkoop van een huis in Bergharen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 361.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergharen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergharen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 524.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergharen is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergharen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergharen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergharen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergharen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Lorijn Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergharen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergharen.

Populaire buurten in Bergharen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergharen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergharen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bergharen

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 518.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Bergharen

  Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Bergharen

In Bergharen zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar De Lorijn Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergharen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 10 De Lorijn Makelaars o.g. € 750.000
Haverstraat 1 Driessen Makelaardij € 585.000
Dorpsstraat 27 Hans Janssen Garantiemakelaars € 575.000
Bredeweg 18 De Lorijn raadgevers o.g. € 545.000
Bredeweg 18 De Lorijn Makelaars o.g. € 545.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergharen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergharen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Bergharen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergharen.

Wat kost een makelaar in Bergharen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergharen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergharen van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergharen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergharen zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergharen?

+

De meest verkopende makelaar van Bergharen is De Lorijn Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergharen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergharen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergharen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergharen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!