Makelaars in Heumen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heumen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Heumen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heumen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heumen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heumen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heumen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heumen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 584.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -501.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heumen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heumen

In Heumen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 348.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -501.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heumen.

Bij de verkoop van een huis in Heumen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 348.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heumen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heumen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 584.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heumen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heumen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heumen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heumen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heumen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heumen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heumen.

Populaire buurten in Heumen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heumen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heumen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heumen

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 361.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Verspreide huizen Heumen

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 899.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Molenhoek

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 779.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heumen

In Heumen zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heumen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Frankenstraat 30 Makelaar Martijn Willems € 949.000
Looistraat 30 D Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 849.000
Molenstraat 2 a Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 779.000
Vosseneindseweg 40 Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 650.000
Romeinenstraat 19 Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heumen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heumen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Heumen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heumen.

Wat kost een makelaar in Heumen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heumen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heumen van € 5.800 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heumen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heumen zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heumen?

+

De meest verkopende makelaar van Heumen is Twan Kesseler de Makelaar van Malden en omgeving. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heumen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heumen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heumen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heumen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!