Makelaars in Mook

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mook, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Mook. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mook helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mook.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mook zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Mook afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 474.000
 • Gemiddelde verkooptijd 74
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -175.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mook
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mook

In Mook is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 482.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -175.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mook.

Bij de verkoop van een huis in Mook is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 482.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mook. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mook weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 474.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mook is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mook. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mook

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mook? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mook. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Claase Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mook, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mook.

Populaire buurten in Mook

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mook? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mook. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mook

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Verspreide huizen Bisselt

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 780.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Mook

In Mook zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Claase Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mook.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bovensteweg 30 a Hans Janssen Makelaars € 1.195.000
Bovensteweg 30 a Hans Janssen Garantiemakelaars € 1.195.000
Bracamonteweg 4 HUYSSHOP € 1.050.000
Bracamonteweg 12 Houwen Makelaars € 895.000
Papenbergseweg 7 Kolmeijer makelaars € 800.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mook

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mook?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Mook. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mook.

Wat kost een makelaar in Mook?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mook is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mook van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mook?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mook zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mook?

+

De meest verkopende makelaar van Mook is Claase Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mook zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mook?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mook aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mook.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!