Makelaars in Ooij

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ooij, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Ooij. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ooij helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ooij.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ooij zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ooij afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 573.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -57.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ooij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ooij

In Ooij is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 590.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -57.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ooij.

Bij de verkoop van een huis in Ooij is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 152 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 590.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ooij. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ooij weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 573.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ooij is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ooij. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ooij

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ooij? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ooij. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BURGERS MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ooij, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ooij.

Populaire buurten in Ooij

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ooij? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ooij. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ooij

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Buitengebied Ooij

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 944.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Ooij

In Ooij zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar BURGERS MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ooij.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ooijse Bandijk 14 Hans Janssen Garantiemakelaars € 1.250.000
Hezelstraat 9 Hans Janssen Makelaars € 1.050.000
Ooijse Bandijk 10 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 895.000
Ooijse Bandijk 36 Uw Huismakelaar € 895.000
Erlecomsedam 10 BURGERS MAKELAARDIJ € 735.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ooij

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ooij?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Ooij. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ooij.

Wat kost een makelaar in Ooij?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ooij is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ooij van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ooij?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ooij zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ooij?

+

De meest verkopende makelaar van Ooij is BURGERS MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ooij zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ooij?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ooij aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ooij.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!