Basten Assurantiën en Makelaardij

Basten Assurantiën en Makelaardij is een makelaar gevestigd in Ooij. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Basten Assurantiën en Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Basten Assurantiën en Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ooij en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Basten Assurantiën en Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Basten Assurantiën en Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Basten Assurantiën en Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 315.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Basten Assurantiën en Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Basten Assurantiën en Makelaardij verkoopt

Basten Assurantiën en Makelaardij is het meeste actief in Ooij. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Basten Assurantiën en Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Basten Assurantiën en Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 4 € 304.000
Millingen aan de Rijn 1 € 209.000
Ooij 1 € 320.000
Leuth 1 € 275.000
Wijchen 1 € 499.000

Type woningen die Basten Assurantiën en Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Basten Assurantiën en Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Basten Assurantiën en Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
maisonnette
13%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Basten Assurantiën en Makelaardij

Wat kost Basten Assurantiën en Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Basten Assurantiën en Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Basten Assurantiën en Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Basten Assurantiën en Makelaardij actief?

+

Basten Assurantiën en Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Millingen aan de Rijn, Ooij, Leuth en Wijchen.

In welk prijssegment is Basten Assurantiën en Makelaardij actief?

+

Basten Assurantiën en Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Basten Assurantiën en Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 315.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ooij

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ooij en vergelijkbaar is aan Basten Assurantiën en Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!