Makelaars in Millingen aan de Rijn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Millingen aan de Rijn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Millingen aan de Rijn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Millingen aan de Rijn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Millingen aan de Rijn-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Millingen aan de Rijn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Millingen aan de Rijn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Millingen aan de Rijn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Millingen aan de Rijn

In Millingen aan de Rijn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 372.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Millingen aan de Rijn.

Bij de verkoop van een huis in Millingen aan de Rijn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 372.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Millingen aan de Rijn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Millingen aan de Rijn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 357.000.

Het meest voorkomende energielabel in Millingen aan de Rijn is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Millingen aan de Rijn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Millingen aan de Rijn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Millingen aan de Rijn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Millingen aan de Rijn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BURGERS MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Millingen aan de Rijn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Millingen aan de Rijn.

 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  179 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 645.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Millingen aan de Rijn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Millingen aan de Rijn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Millingen aan de Rijn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Millingen aan de Rijn-Oost

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Millingen aan de Rijn-West

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Millingen aan de Rijn

In Millingen aan de Rijn zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar BURGERS MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Millingen aan de Rijn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heerbaan 175 BURGERS MAKELAARDIJ € 740.000
Heerbaan 140 Kolmeijer makelaars € 645.000
van Lyndenstraat 11 BURGERS MAKELAARDIJ € 515.000
Mesdagstraat 5 Soeteman Makelaars € 475.000
Vissersstraatje 1 Level2 Makelaars € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Millingen aan de Rijn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Millingen aan de Rijn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Millingen aan de Rijn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Millingen aan de Rijn.

Wat kost een makelaar in Millingen aan de Rijn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Millingen aan de Rijn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Millingen aan de Rijn van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Millingen aan de Rijn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Millingen aan de Rijn zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Millingen aan de Rijn?

+

De meest verkopende makelaar van Millingen aan de Rijn is BURGERS MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Millingen aan de Rijn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Millingen aan de Rijn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Millingen aan de Rijn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Millingen aan de Rijn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!