BURGERS MAKELAARDIJ

BURGERS MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in Leuth. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BURGERS MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. BURGERS MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leuth en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BURGERS MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BURGERS MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 474.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 79.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over BURGERS MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BURGERS MAKELAARDIJ verkoopt

BURGERS MAKELAARDIJ is het meeste actief in Leuth. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BURGERS MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BURGERS MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Millingen aan de Rijn 12 € 375.000
Leuth 5 € 359.000
Ooij 5 € 427.000
Lent 2 € 987.000
Nijmegen 1 € 1.450.000

Type woningen die BURGERS MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BURGERS MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BURGERS MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
37%
vrijstaande woning
30%
hoekwoning
19%
tussenwoning
11%
bovenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BURGERS MAKELAARDIJ

Wat kost BURGERS MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BURGERS MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BURGERS MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is BURGERS MAKELAARDIJ actief?

+

BURGERS MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Millingen aan de Rijn, Leuth, Ooij, Lent en Nijmegen.

In welk prijssegment is BURGERS MAKELAARDIJ actief?

+

BURGERS MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BURGERS MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 474.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leuth

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leuth en vergelijkbaar is aan BURGERS MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!