Vermeulen Makelaars

Vermeulen Makelaars is een makelaar gevestigd in Terneuzen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Vermeulen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vermeulen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terneuzen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vermeulen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vermeulen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
  • Gemiddelde verkooptijd 81
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Vermeulen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vermeulen Makelaars verkoopt

Vermeulen Makelaars is het meeste actief in Terneuzen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vermeulen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vermeulen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terneuzen 15 € 320.000
Millingen aan de Rijn 5 € 401.000
Sluiskil 4 € 228.000
Nijmegen 3 € 357.000
Zaamslag 2 € 299.000

Type woningen die Vermeulen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vermeulen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vermeulen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
18%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
13%
portiekflat
10%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vermeulen Makelaars

Wat kost Vermeulen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vermeulen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vermeulen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Vermeulen Makelaars actief?

+

Vermeulen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terneuzen, Millingen aan de Rijn, Sluiskil, Nijmegen en Zaamslag.

In welk prijssegment is Vermeulen Makelaars actief?

+

Vermeulen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vermeulen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 353.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terneuzen en vergelijkbaar is aan Vermeulen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!