Makelaars in Axel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Axel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Axel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Axel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Axel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Axel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Axel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 296.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 20.000
 • Aantal transacties 75
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Axel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Axel

In Axel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 267.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Axel.

Bij de verkoop van een huis in Axel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 267.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Axel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Axel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 296.000.

Het meest voorkomende energielabel in Axel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Axel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Axel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Axel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Axel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Reham makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Axel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Axel.

 • Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 321.000
  Woningen verkocht
  16
 • Verkooptijd
  117 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 253.000
  Woningen verkocht
  15
 • Verkooptijd
  126 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 377.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Axel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Axel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Axel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Axel

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  67
 • 2. Buitengebied Axel

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Axel

In Axel zijn de afgelopen maand 75 woningen verkocht. Makelaar Reham makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Axel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kijkuit 10 Ronald Zwolle Makelaars € 1.100.000
Zuidsingel 6 Spuesens makelaars & taxateurs € 665.000
Bijlokestraat 3 GeuS uw makelaar € 549.000
Oranjestraat 10 Brandax Makelaardij € 549.000
Rooseveltlaan 61 Vermeulen Makelaars € 535.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Axel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Axel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Axel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Axel.

Wat kost een makelaar in Axel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Axel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Axel van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Axel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Axel zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Axel?

+

De meest verkopende makelaar van Axel is Reham makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Axel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Axel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Axel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Axel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!