Brandax Makelaardij

Brandax Makelaardij is een makelaar gevestigd in Axel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Brandax Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Brandax Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Axel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brandax Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brandax Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
  • Gemiddelde verkooptijd 112
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Brandax Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brandax Makelaardij verkoopt

Brandax Makelaardij is het meeste actief in Axel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brandax Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brandax Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Axel 6 € 307.000
Terneuzen 4 € 273.000
Sint Jansteen 3 € 268.000
Westdorpe 2 € 256.000
Clinge 2 € 222.000

Type woningen die Brandax Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brandax Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brandax Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
tussenwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
20%
halfvrijstaande woning
11%
hoekwoning
5%
eindwoning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brandax Makelaardij

Wat kost Brandax Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brandax Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brandax Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Brandax Makelaardij actief?

+

Brandax Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Axel, Terneuzen, Sint Jansteen, Westdorpe en Clinge.

In welk prijssegment is Brandax Makelaardij actief?

+

Brandax Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brandax Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 318.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Axel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Axel en vergelijkbaar is aan Brandax Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!