Makelaars in Terneuzen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Terneuzen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Terneuzen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Terneuzen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zeldenrust.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Terneuzen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Terneuzen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 287.000
 • Gemiddelde verkooptijd 74
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 58.000
 • Aantal transacties 336
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Terneuzen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Terneuzen

In Terneuzen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 309.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 58.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Terneuzen.

Bij de verkoop van een huis in Terneuzen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 309.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Terneuzen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Terneuzen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 287.000.

Het meest voorkomende energielabel in Terneuzen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Terneuzen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Terneuzen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Terneuzen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Reham makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Terneuzen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Terneuzen.

Populaire buurten in Terneuzen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Terneuzen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Terneuzen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zeldenrust

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  51
 • 2. Noordpolder

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 271.000
  Woningen verkocht
  45
 • 3. Binnenstad-Java

  Verkooptijd
  117 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  44
 • 4. Othene

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  43
 • 5. Lievenspolder

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 211.000
  Woningen verkocht
  41

Top 5 woningen verkocht in Terneuzen

In Terneuzen zijn de afgelopen maand 336 woningen verkocht. Makelaar Reham makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Terneuzen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Basaltpromenade 43 Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer € 969.500
Langs de Kreek 12 Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer € 899.000
Pattistpark 171 Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer € 659.000
Basaltpromenade 119 Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer € 598.000
Atalanta 1 Smolders Makelaars € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Terneuzen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Terneuzen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Terneuzen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Terneuzen.

Wat kost een makelaar in Terneuzen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Terneuzen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Terneuzen van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Terneuzen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Terneuzen zijn € 1.400 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Terneuzen?

+

De meest verkopende makelaar van Terneuzen is Reham makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Terneuzen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Terneuzen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Terneuzen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Terneuzen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!