Smolders Makelaars

Smolders Makelaars is een makelaar gevestigd in Terneuzen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Smolders Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Smolders Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terneuzen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Smolders Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Smolders Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Smolders Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Smolders Makelaars verkoopt

Smolders Makelaars is het meeste actief in Terneuzen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Smolders Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Smolders Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terneuzen 13 € 329.000
Assen 1 € 195.000
Assen 1 € 195.000
Hoek 1 € 249.000
Zwolle 1 € 330.000

Type woningen die Smolders Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Smolders Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Smolders Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
hoekwoning
20%
portiekflat
20%
geschakelde woning
8%
2 onder 1 kapwoning
4%
eindwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
penthouse
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Smolders Makelaars

Wat kost Smolders Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Smolders Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Smolders Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Smolders Makelaars actief?

+

Smolders Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terneuzen, Assen, Assen, Hoek en Zwolle.

In welk prijssegment is Smolders Makelaars actief?

+

Smolders Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Smolders Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 301.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terneuzen en vergelijkbaar is aan Smolders Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!