Makelaars in Koewacht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Koewacht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Koewacht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Koewacht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Koewacht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Koewacht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Koewacht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 309.000
 • Gemiddelde verkooptijd 176
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -21.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Koewacht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Koewacht

In Koewacht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 337.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -21.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Koewacht.

Bij de verkoop van een huis in Koewacht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 337.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Koewacht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Koewacht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 309.000.

Het meest voorkomende energielabel in Koewacht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Koewacht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Koewacht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Koewacht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Koewacht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandax Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Koewacht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Koewacht.

Populaire buurten in Koewacht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Koewacht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Koewacht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Koewacht

  Verkooptijd
  181 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Buitengebied Koewacht

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Koewacht

In Koewacht zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Brandax Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Koewacht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kruispad 5 Verhage-Lemahieu € 690.000
Nieuwstraat 1 Spuesens makelaars & taxateurs € 425.000
Binnenpad 3 Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs € 385.000
Emmabaan 75 Brandax Makelaardij € 365.000
Nieuwstraat 47 Reham makelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Koewacht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Koewacht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Koewacht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Koewacht.

Wat kost een makelaar in Koewacht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Koewacht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Koewacht van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Koewacht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Koewacht zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Koewacht?

+

De meest verkopende makelaar van Koewacht is Brandax Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Koewacht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Koewacht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Koewacht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Koewacht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!