DE WOONCLUB

DE WOONCLUB is een makelaar gevestigd in Hulst. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt DE WOONCLUB hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DE WOONCLUB is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hulst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DE WOONCLUB. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij DE WOONCLUB zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties DE WOONCLUB in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 269.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -6.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over DE WOONCLUB
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar DE WOONCLUB verkoopt

DE WOONCLUB is het meeste actief in Hulst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DE WOONCLUB woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DE WOONCLUB ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 1 € 370.000
Hulst 1 € 415.000
Westdorpe 1 € 259.000
Terneuzen 1 € 30.000

Type woningen die DE WOONCLUB verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DE WOONCLUB diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DE WOONCLUB het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DE WOONCLUB

Wat kost DE WOONCLUB bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DE WOONCLUB voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DE WOONCLUB je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is DE WOONCLUB actief?

+

DE WOONCLUB heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Hulst, Westdorpe en Terneuzen.

In welk prijssegment is DE WOONCLUB actief?

+

DE WOONCLUB is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DE WOONCLUB actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 269.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hulst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hulst en vergelijkbaar is aan DE WOONCLUB. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!