Makelaars in Sluiskil

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sluiskil, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Sluiskil. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sluiskil helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Sluiskil.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sluiskil zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sluiskil afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 262.000
 • Gemiddelde verkooptijd 98
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -4.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sluiskil
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sluiskil

In Sluiskil is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 216.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -4.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sluiskil.

Bij de verkoop van een huis in Sluiskil is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 216.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sluiskil. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sluiskil weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 262.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sluiskil is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sluiskil. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sluiskil

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sluiskil? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sluiskil. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Reham makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sluiskil, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sluiskil.

 • Verkooptijd
  123 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  126 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Sluiskil

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sluiskil? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sluiskil. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Sluiskil

  Verkooptijd
  100 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 255.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Buitengebied Sluiskil

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Sluiskil

In Sluiskil zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Reham makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sluiskil.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Langeweg 20 Moovs Makelaars & Taxateurs € 499.000
Gildestraat 9 GeuS uw makelaar € 449.000
Visartstraat 61 GeuS uw makelaar € 439.000
Visartstraat 63 Schinkel de Weerd Makelaardij € 409.000
Groenoord 20 Melvin Makelaardij € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sluiskil

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sluiskil?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Sluiskil. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sluiskil.

Wat kost een makelaar in Sluiskil?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sluiskil is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sluiskil van € 2.600 tot € 3.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sluiskil?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sluiskil zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sluiskil?

+

De meest verkopende makelaar van Sluiskil is Reham makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sluiskil zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sluiskil?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sluiskil aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sluiskil.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!