GeuS uw makelaar

GeuS uw makelaar is een makelaar gevestigd in Terneuzen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt GeuS uw makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. GeuS uw makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terneuzen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van GeuS uw makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties GeuS uw makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 270.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 57
Meer informatie over GeuS uw makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar GeuS uw makelaar verkoopt

GeuS uw makelaar is het meeste actief in Terneuzen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar GeuS uw makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt GeuS uw makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terneuzen 23 € 261.000
Philippine 6 € 298.000
Sas van Gent 4 € 162.000
Axel 3 € 311.000
Zaamslag 3 € 166.000

Type woningen die GeuS uw makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat GeuS uw makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat GeuS uw makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
eindwoning
3%
geschakelde woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in GeuS uw makelaar

Wat kost GeuS uw makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van GeuS uw makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer GeuS uw makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is GeuS uw makelaar actief?

+

GeuS uw makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terneuzen, Philippine, Sas van Gent, Axel en Zaamslag.

In welk prijssegment is GeuS uw makelaar actief?

+

GeuS uw makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar GeuS uw makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 270.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terneuzen en vergelijkbaar is aan GeuS uw makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!