Melvin Makelaardij

Melvin Makelaardij is een makelaar gevestigd in Terneuzen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Melvin Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Melvin Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terneuzen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Melvin Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Melvin Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Melvin Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 255.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Melvin Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Melvin Makelaardij verkoopt

Melvin Makelaardij is het meeste actief in Terneuzen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Melvin Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Melvin Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terneuzen 8 € 229.000
Hoek 1 € 325.000
Sluiskil 1 € 395.000

Type woningen die Melvin Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Melvin Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Melvin Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
30%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Melvin Makelaardij

Wat kost Melvin Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Melvin Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Melvin Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Melvin Makelaardij actief?

+

Melvin Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terneuzen, Hoek en Sluiskil.

In welk prijssegment is Melvin Makelaardij actief?

+

Melvin Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Melvin Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 255.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terneuzen en vergelijkbaar is aan Melvin Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!