Makelaars in Hulst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hulst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Hulst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hulst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dullaert.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hulst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hulst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -121.000
 • Aantal transacties 108
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hulst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hulst

In Hulst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -121.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hulst.

Bij de verkoop van een huis in Hulst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hulst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hulst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hulst is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hulst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hulst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hulst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hulst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hulst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hulst.

 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  21
 • Verkooptijd
  78 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  11
 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  10
 • Verkooptijd
  78 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  7

Populaire buurten in Hulst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hulst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hulst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dullaert

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 268.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Carmel

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Zoetevaart

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  15
 • 4. Puienput

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  13
 • 5. Binnenstad

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Hulst

In Hulst zijn de afgelopen maand 108 woningen verkocht. Makelaar Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hulst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hudsonlaan 29 Internetmakelaar.com I Zelf uw huis verkopen! € 940.000
Zeesluis 1 Van Gassen Vastgoed € 900.000
van Riebeecklaan 48 Reham makelaars € 750.000
Hudsonlaan 5 Reham makelaars € 725.000
Willem Barentszlaan 8 Reunis Vastgoed € 649.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hulst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Hulst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hulst.

Wat kost een makelaar in Hulst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hulst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hulst van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hulst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hulst zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hulst?

+

De meest verkopende makelaar van Hulst is Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hulst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hulst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hulst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hulst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!