Ready Vastgoed

Ready Vastgoed is een makelaar gevestigd in Biervliet. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ready Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ready Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Biervliet en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ready Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ready Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 305.000
  • Gemiddelde verkooptijd 67
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 26.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Ready Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ready Vastgoed verkoopt

Ready Vastgoed is het meeste actief in Biervliet. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ready Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ready Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Biervliet 5 € 260.000
Oostburg 4 € 337.000
Breskens 2 € 349.000
IJzendijke 2 € 169.000
Schoondijke 2 € 236.000

Type woningen die Ready Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ready Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ready Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
hoekwoning
23%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
15%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ready Vastgoed

Wat kost Ready Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ready Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ready Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Ready Vastgoed actief?

+

Ready Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Biervliet, Oostburg, Breskens, IJzendijke en Schoondijke.

In welk prijssegment is Ready Vastgoed actief?

+

Ready Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ready Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 305.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Biervliet

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Biervliet en vergelijkbaar is aan Ready Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!