MYHOUSE makelaars

MYHOUSE makelaars is een makelaar gevestigd in Oostburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MYHOUSE makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. MYHOUSE makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oostburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MYHOUSE makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties MYHOUSE makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 110
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 102.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over MYHOUSE makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MYHOUSE makelaars verkoopt

MYHOUSE makelaars is het meeste actief in Oostburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MYHOUSE makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MYHOUSE makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oostburg 8 € 265.000
Breskens 6 € 376.000
IJzendijke 3 € 289.000
Zaandam 1 € 425.000
Papendrecht 1 € 325.000

Type woningen die MYHOUSE makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MYHOUSE makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MYHOUSE makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
21%
halfvrijstaande woning
21%
vrijstaande woning
17%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MYHOUSE makelaars

Wat kost MYHOUSE makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MYHOUSE makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MYHOUSE makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is MYHOUSE makelaars actief?

+

MYHOUSE makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oostburg, Breskens, IJzendijke, Zaandam en Papendrecht.

In welk prijssegment is MYHOUSE makelaars actief?

+

MYHOUSE makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MYHOUSE makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oostburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oostburg en vergelijkbaar is aan MYHOUSE makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!