Makelaars in Oostburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oostburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Oostburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oostburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oostburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oostburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oostburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 290.000
 • Gemiddelde verkooptijd 117
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
 • Aantal transacties 57
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oostburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oostburg

In Oostburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 310.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oostburg.

Bij de verkoop van een huis in Oostburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 310.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oostburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oostburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 290.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oostburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oostburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oostburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oostburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oostburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Versluijs makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oostburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oostburg.

 • Verkooptijd
  140 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  17
 • Verkooptijd
  234 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 301.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 228.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Oostburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oostburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oostburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oostburg

  Verkooptijd
  117 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  55
 • 2. Verspreide huizen Oostburg

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Oostburg

In Oostburg zijn de afgelopen maand 57 woningen verkocht. Makelaar Versluijs makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oostburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waterman 2 De Dobbelaere Makelaars € 485.000
Nieuwstraat 85 Verhage-Lemahieu € 479.000
Mr. P.C. Hennequinstraat 22 Versluijs makelaardij € 469.000
Steenbok 3 Versluijs makelaardij € 455.000
De Blikken 9 Versluijs makelaardij € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oostburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oostburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Oostburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oostburg.

Wat kost een makelaar in Oostburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oostburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oostburg van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oostburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oostburg zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oostburg?

+

De meest verkopende makelaar van Oostburg is Versluijs makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oostburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oostburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oostburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oostburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!