Makelaars in Breskens

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Breskens, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Breskens. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Breskens helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Breskens.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Breskens zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Breskens afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 55.000
 • Aantal transacties 57
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Breskens
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Breskens

In Breskens is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 378.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 55.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Breskens.

Bij de verkoop van een huis in Breskens is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 378.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Breskens. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Breskens weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 362.000.

Het meest voorkomende energielabel in Breskens is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Breskens. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Breskens

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Breskens? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Breskens. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tournois Makelaardij Breskens NVM de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Breskens, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Breskens.

 • Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  9
 • Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 304.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Breskens

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Breskens? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Breskens. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Breskens

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  50
 • 2. Verspreide huizen Breskens

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Breskens

In Breskens zijn de afgelopen maand 57 woningen verkocht. Makelaar Tournois Makelaardij Breskens NVM verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Breskens.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Port Scaldis 1 101 Verhage-Lemahieu € 1.100.000
Westhavendam 13 903. Tournois Makelaardij Breskens NVM € 995.000
Wulpenlaan 22 Tournois Makelaardij Breskens NVM € 615.000
Het Heem 28 Tournois Makelaardij Breskens NVM € 585.000
Ringlaan 4 A303 Verhage-Lemahieu € 517.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Breskens

Hoeveel makelaars zijn er actief in Breskens?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Breskens. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Breskens.

Wat kost een makelaar in Breskens?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Breskens is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Breskens van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Breskens?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Breskens zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Breskens?

+

De meest verkopende makelaar van Breskens is Tournois Makelaardij Breskens NVM. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Breskens zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Breskens?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Breskens aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Breskens.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!