Makelaars in Groede

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Groede, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Groede. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Groede helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Groede.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Groede zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Groede afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
 • Gemiddelde verkooptijd 114
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Groede
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Groede

In Groede is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 480.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Groede.

Bij de verkoop van een huis in Groede is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 101 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 480.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Groede. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Groede weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 376.000.

Het meest voorkomende energielabel in Groede is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Groede. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Groede

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Groede? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Groede. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Versluijs makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Groede, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Groede.

 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  159 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 480.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Groede

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Groede? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Groede. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Groede

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Breskens

  Verkooptijd
  210 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Groede

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Groede

In Groede zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Versluijs makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Groede.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Krabbedijk 4 Verhage-Lemahieu € 735.000
Molenstraat 4 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 480.000
Molenstraat 9 MYHOUSE makelaars € 459.000
Jhr. Mr. de Casembrootstraat 27 Versluijs makelaardij € 409.000
Provincialeweg 47 MYHOUSE makelaars € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groede

Hoeveel makelaars zijn er actief in Groede?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Groede. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Groede.

Wat kost een makelaar in Groede?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Groede is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Groede van € 3.800 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Groede?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Groede zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Groede?

+

De meest verkopende makelaar van Groede is Versluijs makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Groede zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Groede?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Groede aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Groede.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!