Makelaars in Nieuwvliet

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwvliet, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwvliet. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwvliet helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwvliet.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwvliet zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwvliet zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwvliet afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
 • Gemiddelde verkooptijd 130
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwvliet
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwvliet

In Nieuwvliet is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 358.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwvliet.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwvliet is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 358.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwvliet. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwvliet weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 497.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwvliet is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwvliet. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwvliet

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwvliet? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwvliet. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Verhage-Lemahieu de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwvliet, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwvliet.

Populaire buurten in Nieuwvliet

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwvliet? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwvliet. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwvliet

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Verspreide huizen Nieuwvliet

  Verkooptijd
  256 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 980.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Nieuwvliet-Bad-Oost en -West

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Nieuwvliet

In Nieuwvliet zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Verhage-Lemahieu verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwvliet.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwehovendijk 2 Verhage-Lemahieu € 1.200.000
Sint Jansdijk 3 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 759.000
Cadzandseweg 33 MYHOUSE makelaars € 520.000
Molenweg 2 Verhage-Lemahieu € 520.000
Mosseldijk 15 Verhage-Lemahieu € 399.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwvliet

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwvliet?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwvliet. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwvliet.

Wat kost een makelaar in Nieuwvliet?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwvliet is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwvliet van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwvliet?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwvliet zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwvliet?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwvliet is Verhage-Lemahieu. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwvliet zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwvliet?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwvliet aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwvliet.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!