Makelaars in IJzendijke

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in IJzendijke, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in IJzendijke. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in IJzendijke helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als IJzendijke.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in IJzendijke zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in IJzendijke afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 279.000
 • Gemiddelde verkooptijd 83
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in IJzendijke
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt IJzendijke

In IJzendijke is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 259.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 57.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in IJzendijke.

Bij de verkoop van een huis in IJzendijke is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 259.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in IJzendijke. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit IJzendijke weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 279.000.

Het meest voorkomende energielabel in IJzendijke is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in IJzendijke. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in IJzendijke

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in IJzendijke? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in IJzendijke. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Versluijs makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van IJzendijke, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio IJzendijke.

 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  9
 • Verkooptijd
  130 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  114 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 258.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 288.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in IJzendijke

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in IJzendijke? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van IJzendijke. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. IJzendijke

  Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  34

Top 5 woningen verkocht in IJzendijke

In IJzendijke zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Versluijs makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in IJzendijke.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Papenmuts 10 Ready Vastgoed € 649.000
Verlengde Molenstraat 13 Tak Makelaardij & Taxaties € 525.000
Parmastraat 1 Ready Vastgoed € 469.000
Waterpoortstraat 2 Ready Vastgoed € 450.000
Handboogstraat 2 Versluijs makelaardij € 389.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in IJzendijke

Hoeveel makelaars zijn er actief in IJzendijke?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in IJzendijke. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in IJzendijke.

Wat kost een makelaar in IJzendijke?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in IJzendijke is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in IJzendijke van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in IJzendijke?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in IJzendijke zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van IJzendijke?

+

De meest verkopende makelaar van IJzendijke is Versluijs makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In IJzendijke zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in IJzendijke?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in IJzendijke aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in IJzendijke.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!