Makelaars in Sluis

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sluis, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Sluis. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sluis helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sluis.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sluis zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sluis afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 496.000
 • Gemiddelde verkooptijd 158
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -86.000
 • Aantal transacties 25
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sluis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sluis

In Sluis is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 403.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -86.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sluis.

Bij de verkoop van een huis in Sluis is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 403.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sluis. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sluis weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 496.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sluis is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sluis. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sluis

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sluis? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sluis. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ZwinRegio Vastgoedmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sluis, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sluis.

Populaire buurten in Sluis

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sluis? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sluis. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sluis

  Verkooptijd
  174 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Verspreide huizen Sluis

  Verkooptijd
  96 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 787.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Sluis

In Sluis zijn de afgelopen maand 25 woningen verkocht. Makelaar ZwinRegio Vastgoedmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sluis.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zuiderbruggeweg 6 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 1.249.000
Pater Brugmanstraat 21 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 895.000
Heilleweg 19 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 750.000
Nieuwstraat 74 ZwinRegio Vastgoedmakelaars € 675.000
Groenevelt 33 Verhage-Lemahieu € 664.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sluis

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sluis?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Sluis. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sluis.

Wat kost een makelaar in Sluis?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sluis is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sluis van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sluis?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sluis zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sluis?

+

De meest verkopende makelaar van Sluis is ZwinRegio Vastgoedmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sluis zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sluis?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sluis aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sluis.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!