Roose Makelaardij o.g.

Roose Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Zoutelande. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Roose Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Roose Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoutelande en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Roose Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Roose Makelaardij o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Roose Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 298.000
  • Gemiddelde verkooptijd 144
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Roose Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Roose Makelaardij o.g. verkoopt

Roose Makelaardij o.g. is het meeste actief in Zoutelande. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Roose Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Roose Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoutelande 2 € 297.000
Koudekerke 1 € 299.000

Type woningen die Roose Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Roose Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Roose Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roose Makelaardij o.g.

Wat kost Roose Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Roose Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Roose Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Roose Makelaardij o.g. actief?

+

Roose Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoutelande en Koudekerke.

In welk prijssegment is Roose Makelaardij o.g. actief?

+

Roose Makelaardij o.g. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Roose Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 298.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoutelande

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoutelande en vergelijkbaar is aan Roose Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!