Anders Vastgoed

Anders Vastgoed is een makelaar gevestigd in Oostburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Anders Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Anders Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oostburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Anders Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Anders Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Anders Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 269.000
  • Gemiddelde verkooptijd 110
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Anders Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Anders Vastgoed verkoopt

Anders Vastgoed is het meeste actief in Oostburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Anders Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Anders Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oostburg 3 € 228.000
Eede 1 € 349.000
Schoondijke 1 € 230.000
Sluis 1 € 350.000

Type woningen die Anders Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Anders Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Anders Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
hoekwoning
33%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anders Vastgoed

Wat kost Anders Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Anders Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Anders Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Anders Vastgoed actief?

+

Anders Vastgoed heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oostburg, Eede, Schoondijke en Sluis.

In welk prijssegment is Anders Vastgoed actief?

+

Anders Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Anders Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 269.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oostburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oostburg en vergelijkbaar is aan Anders Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!