Wooncoach

Wooncoach is een makelaar gevestigd in Terneuzen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wooncoach hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Wooncoach is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terneuzen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wooncoach. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Wooncoach zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Wooncoach in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 101.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Wooncoach
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Wooncoach verkoopt

Wooncoach is het meeste actief in Terneuzen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wooncoach woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wooncoach ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terneuzen 3 € 197.000
Beugen 1 € 695.000
Sluiskil 1 € 375.000
Zoetermeer 1 € 593.000

Type woningen die Wooncoach verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wooncoach diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wooncoach het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
18%
portiekflat
18%
bovenwoning
9%
halfvrijstaande woning
9%
hoekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wooncoach

Wat kost Wooncoach bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wooncoach voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wooncoach je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Wooncoach actief?

+

Wooncoach heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terneuzen, Beugen, Sluiskil en Zoetermeer.

In welk prijssegment is Wooncoach actief?

+

Wooncoach is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wooncoach actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terneuzen en vergelijkbaar is aan Wooncoach. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!