Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs

Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs is een makelaar gevestigd in Terneuzen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Terneuzen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 299.000
  • Gemiddelde verkooptijd 250
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs verkoopt

Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs is het meeste actief in Terneuzen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Terneuzen 3 € 278.000
Philippine 1 € 289.000
Koewacht 1 € 385.000
Hoek 1 € 284.000

Type woningen die Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
21%
tussenwoning
21%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
14%
halfvrijstaande woning
14%
eindwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs

Wat kost Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs actief?

+

Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Terneuzen, Philippine, Koewacht en Hoek.

In welk prijssegment is Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs actief?

+

Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 299.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Terneuzen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Terneuzen en vergelijkbaar is aan Van Hoeve Makelaars, Taxateurs en Adviseurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!