Makelaars in Leuth

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Leuth, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Leuth. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Leuth helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Leuth.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Leuth zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Leuth afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 383.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 52.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Leuth
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Leuth

In Leuth is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 400.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 52.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Leuth.

Bij de verkoop van een huis in Leuth is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 400.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Leuth. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Leuth weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 383.000.

Het meest voorkomende energielabel in Leuth is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Leuth. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Leuth

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Leuth? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Leuth. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BURGERS MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Leuth, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Leuth.

Populaire buurten in Leuth

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Leuth? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Leuth. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Leuth

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Buitengebied Leuth

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Leuth

In Leuth zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar BURGERS MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Leuth.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bredestraat 13 Driessen Makelaardij € 695.000
Botsestraat 14 RIKJO Makelaardij BV € 525.000
Korenbloemstraat 9 BURGERS MAKELAARDIJ € 425.000
Haafakker 120 Hermsen Makelaars Nijmegen € 375.000
Wethouder Burgers-stee 24 Leenaers Makelaardij € 369.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Leuth

Hoeveel makelaars zijn er actief in Leuth?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Leuth. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Leuth.

Wat kost een makelaar in Leuth?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Leuth is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Leuth van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Leuth?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Leuth zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Leuth?

+

De meest verkopende makelaar van Leuth is BURGERS MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Leuth zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Leuth?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Leuth aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Leuth.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!