Partner Wonen BV

Partner Wonen BV is een makelaar gevestigd in Uden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Partner Wonen BV hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Partner Wonen BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Partner Wonen BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Partner Wonen BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Partner Wonen BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 542.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Partner Wonen BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Partner Wonen BV verkoopt

Partner Wonen BV is het meeste actief in Uden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Partner Wonen BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Partner Wonen BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uden 7 € 520.000
Odiliapeel 1 € 699.000

Type woningen die Partner Wonen BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Partner Wonen BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Partner Wonen BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
vrijstaande woning
25%
eindwoning
13%
penthouse
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Partner Wonen BV

Wat kost Partner Wonen BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Partner Wonen BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Partner Wonen BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Partner Wonen BV actief?

+

Partner Wonen BV heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uden en Odiliapeel.

In welk prijssegment is Partner Wonen BV actief?

+

Partner Wonen BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Partner Wonen BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 542.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uden en vergelijkbaar is aan Partner Wonen BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!