Aarden Makelaardij

Aarden Makelaardij is een makelaar gevestigd in Uden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aarden Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Aarden Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aarden Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aarden Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Aarden Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Aarden Makelaardij verkoopt

Aarden Makelaardij is het meeste actief in Uden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aarden Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aarden Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uden 9 € 417.000
Veghel 1 € 390.000
Erp 1 € 359.000

Type woningen die Aarden Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aarden Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aarden Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
55%
hoekwoning
27%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aarden Makelaardij

Wat kost Aarden Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aarden Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aarden Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Aarden Makelaardij actief?

+

Aarden Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uden, Veghel en Erp.

In welk prijssegment is Aarden Makelaardij actief?

+

Aarden Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aarden Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uden en vergelijkbaar is aan Aarden Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!