Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij

Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij is een makelaar gevestigd in Uden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 113.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij verkoopt

Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij is het meeste actief in Uden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uden 56 € 428.000
Zeeland 6 € 495.000
Boekel 2 € 509.000
Mill 1 € 435.000
Volkel 1 € 545.000

Type woningen die Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
vrijstaande woning
20%
halfvrijstaande woning
15%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
7%
bovenwoning
7%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij

Wat kost Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij actief?

+

Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uden, Zeeland, Boekel, Mill en Volkel.

In welk prijssegment is Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij actief?

+

Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 441.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uden en vergelijkbaar is aan Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!