Van der Loo Makelaardij Uden

Van der Loo Makelaardij Uden is een makelaar gevestigd in Uden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Loo Makelaardij Uden hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van der Loo Makelaardij Uden is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Loo Makelaardij Uden. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van der Loo Makelaardij Uden zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van der Loo Makelaardij Uden in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 432.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Van der Loo Makelaardij Uden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van der Loo Makelaardij Uden verkoopt

Van der Loo Makelaardij Uden is het meeste actief in Uden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Loo Makelaardij Uden woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Loo Makelaardij Uden ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uden 8 € 454.000
Boekel 1 € 395.000
Zeeland 1 € 295.000

Type woningen die Van der Loo Makelaardij Uden verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Loo Makelaardij Uden diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Loo Makelaardij Uden het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
bovenwoning
13%
halfvrijstaande woning
13%
maisonnette
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Loo Makelaardij Uden

Wat kost Van der Loo Makelaardij Uden bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Loo Makelaardij Uden voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Loo Makelaardij Uden je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Van der Loo Makelaardij Uden actief?

+

Van der Loo Makelaardij Uden heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uden, Boekel en Zeeland.

In welk prijssegment is Van der Loo Makelaardij Uden actief?

+

Van der Loo Makelaardij Uden is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Loo Makelaardij Uden actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 432.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uden en vergelijkbaar is aan Van der Loo Makelaardij Uden. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!